De huidige ploeg stopt volledig en zoekt jongeren die jeugdhuis Den Joc willen overnemen. Je krijgt de kans om samen met je huidige- of toekomstige vrienden een jeugdhuiswerking over te nemen en er iets “eigen” van te maken. 

Een jeugdhuis is een vereniging voor 16- tot 25 jarigen. Den Joc is een vzw die een gebouw huurt dat volledig zelf is ingericht met café en fuifzaal. Hier kan een groep enthousiaste jongeren met verschillende talenten en interesses een stevige jeugdhuiswerking uitbouwen.
 
Een jeugdhuis is in eerste instantie een plaats waar je als jongere samen met andere jongeren je ding doet, de werking is meer dan alleen een café openhouden en de fuifzaal beheren. Het betekent ook activiteiten organiseren, dit kan gaan van een DJ-contest, cinema-avond, tafelvoetbaltoernooi, optredens, fuif enz., ook de administratie en boekhouding zijn belangrijk om de jeugdhuiswerking blijvend draaiend te houden.
 
Wij blikken met een goed gevoel terug op de voorbije jaren waar legendarische anekdotes hun oorsprong vonden, kameraadschap was de basis tot dit succes. We hopen – en gunnen vooral – dat ook de volgende generatie dezelfde uitdaging met beide handen grijpt en er iets moois van maakt.

Het zou spijtig zijn dat deze vaste waarde na 16 jaar verdwijnt uit het Olense straatbeeld.
Voel jij je geroepen om Olen-Centrum jeugdig te houden?
YES YOU CAN! ;-)

Neem dan contact op met:
Gemeente Olen - Dienst vrije tijd
014 27 94 22 vrije.tijd@olen.be
http://www.denjoc.be